Termeni si conditii

Termenii si conditiile de utilizare.


          Bine ati venit la noi pe site www.senssual.ro si va invitam dupa citirea acestei sectiuni sa vizitati site-ul, sa vedeti produsele pe care le comercializam , din diverse categorii si sa ne sunati daca aveti intrebari. Daca alegeti sa folositi sau veti folosi serviciile furnizate de site-ul nostru, înseamna ca acceptati Conditiile de Utilizare descrise mai jos. Va rugam sa le cititi cu atentie. Magazinul nostru încearca sa va prezinte cât mai detaliat si corect produsele prezente pe website. Totusi, nu garanteaza ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori. Pentru mai multe detalii verificati si pagina care contine conditiile de returnare . 
  Produsele oferite de firma noastra sunt de cea mai buna calitate si cu materiale deosebit de calitative.
  Avem BRANDUL ESPIRAL din SUA cu un mare renume, modele din poze reflecta produsul pe care vreti sa il achizitionati. Hainele Marca ESPIRAL pe care le comercializam sunt ORIGINALE. Fotografiile afisate sunt cu drept de copyright si apartin Maci ESPIRAL (http://espirallingerie.com/),
  Downloadarea fotografiilor cu drept de copyright este strict interzisa , si se va supune legilor in vigoare.
  Nuntele de Albastru si Rosu pot diferii foarte putin in functie de setarile de monitor


CONDITII DE RETURNARE


     Legislatia romana prevede: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului." (Ordonanta Guvernului nr. 130/2000). Clientii nostrii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de uzura sau murdarie, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, DOAR IN SCRIS, pe adresa de email office@senssual.ro , din pagina de contact, mentionand numarul comenzii, numele intreg si adresa dvs. precum si codul produselor pe care doriti sa le returnati. Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice. Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru.

           Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind exclusiv serviciul de CURIER RAPID. Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare ( absenta petelor, mirosurilor, semne de uzura, etc ), firma noastra va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 15 zile de la data primirii returului. Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat. Daca cheltuielile de transport au fost incluse initial in costul produselor, acestea vor fi scazute din suma returnata clientului, in baza chitantei cu costurile expedierii. Suma inapoiata clientului nu include cheltuielile de transport si ramburs. Consumatorul (clientul) are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda.

           Reclamatiile pot fi primite la adresa de contact a firmei noastre, vezi pagina de contact cu adresa, nr. telefon - 0737552244 si e-mail office@senssual.ro
           De asemenea si în urmatoarele situatii:
           
               - Ati primit alt produs decat cel comandat;


              Daca este necesar sa returnati produsul datorita unor erori realizate de catre echipa noastra (livrarea unui produs diferit fata de cel comandat de dvs, sau a unei masuri/culori diferite fata de cea comandata de dvs),  ne asumam costurile de transport atat pentru retur cat si pentru tur.

           Produsul nu se despagubeste daca:
               - Motivul de returnare este subiectiv si nu se refera la caracteristicile produsului sau la calitatea lui;
               - Va razgânditi dupa ce produsul a fost comandat si ati efectuat plata.
 
   

TAXE SUPLIMENTARE


           Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. Firma noastra nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului ( nu ne referim la pretul de transport). Pretul afisat pe site este pretul final al fiecarui produs, cu TVA inclus.
  
   Firma noastra Expediaza Coletele NUMAI cu firma de curierat GLS Romania.
   Taxa de transport 25 Ron/Colet Oriunde pe teritoriul ROMANIEI

-   PRETURILE SPECIALE SAU REDUCERILE SUNT IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL.

 

Retururile realizate fara instiintarea scrisa, in prealabil, si fara acordul nostru, nu sunt luate in considerare. Returnarea produselor trebuie realizata respectand Politica de Returnare mai sus detaliata. Daca sunt intrebari suplimentare nu ezitati sa ne contactati!